Saturday, 2 April 2011

Secret :D

Hermm . Sebernarnya ini blog kedua aku .. and aku nak rahsiakan nama aku ..
diri aku . atau senang citer .. identiti diri aku . aku cuma boleh share tentang kehidupan aku ..
nama aku yang kat header tuh bukanya nama aku . tapi nama orang laenn .. sesaje ltk nme bdk tu :D
negeri mana aku duduk and aku punya usia . usia aku baru jer 13..baru masuk alam persekolahan :D.
aku duduk kat atas kerusi :) bhahaha ! cehh .. tak ahh .. aqw ni GEDIK :D
aqw tinggal kat Johore :) walaupun aku gedik,ramai lelaki suka
kawan ngn aku .. sebab diorang kate aku ni HAPPY GO LUCKY .. bhahah ..
betul kew ? aku rase agaknyer betul ah ue .. nanti aku kenalkan kawan2 aku.
okeh ? jumpa kat post yang lagi satu okay :D

No comments:

Post a Comment