Friday, 8 April 2011

hoyyhoyyhoiii !!


PERGHH ... aku germ jew an nan sowang kawan aku neyh ..
mulut macam sia* .. tak habess2 kau na kutuk aku pehal lah siodd ?
aku tk dew carie pasal nan kau an ! BODOHH glew..diorang 
ni perempuan 2 owang .. nama dia E and I ..mulut mmg kuang ajo
tk reti nk jgew .. ade die ckp aku sosial..leklek ahh der ..
aku kalau balek lmbt sikit jer makayah aku da marah ..
sosial mnder..kau uth yg sosial .. ddk lepak2 ngn lakilaki
malam2...bbajet aku tk thu .. walaupun kau uh ddk FLET ..
aku ddk RUMAH aku sendiri .. aku thu ape kau wat..
sbb ko cer kat aque..paztu na ckp aque skew lyn dak laki ..
dak laki yg pnggl aque .. ngokngekkpalekemek..
aque thu arr bdk laki tk ske ngn kau .. sbb kau kuangajo 
and over trlebeh .. that's all . baibai :D

Saturday, 2 April 2011

Sambung ..


yg kat ats uhh hasya..atau nme FB die Hasya Cool :)
kau nak tahu ark perangai die ni amcm ?perangai dia ni
macam lelaki .. kawn kawn dia semuaaa lelaki kebanyakkan
2 org jer kwn baik dia .. kawn baik dia Zarith ngn Sarah ..
mulut dia ni laserzz ckit ...mmg kalau korang kenal
dia pas2 jadi kwn dia korang sakit hati .. tapi dia ni agk caring lah jgx...
hekhekhekehek..that's all :D

ni pulak atiqah .. dulu dia sme lah skola ngn aku..
but skrng ? tak .. dia hebat..dia dpt 5A dlm upsr.
tk cm aku 1A jeww ... perhh malu siak .. bhaha ..slh
aqw gak tk blaja..hehehe..okok..kowang nk thu
x perangai atiqah ni ? atiqah ni addicted kpade KOREA ..
and dia sudah berpunya..dia kdg2 badmood..tapi dia baik..so cute..
adorable gitu lahh.. bhahaha .. cm tk leyh bla an ayat uhh..
bhahahhahahah,,

Kawan aku :)




Haaa..yang kat atas tuh kawan aku . boleh kira macam kawan baik lah jugak ..
nama die Zarith Sofea Anne bt Mohamad :)
kau nak tahu perangai dia macam mana ? perangai dia ni GEDIK gila ..
gedik gedik die pown..dia cantik . dia baik :) dia layan jer
aku ape yang aku nak ..aku nagis dia pujuk..tapi dia ni cepat marah 
sikit..dia suka berkawan ngn lelaki...lelaki pun suka kawan ngn dia gaks ..
aku tak tahu asal .. maybe dia pun macam akuu ..
happy GO LUCKY ;) HEHE..
perasan la plak aku nii ..dia pun boleh
tahan banyak gossip .. hahaha .. 


Ni plak kawan baik budak yang kat atas tuh ..
COMEL ann ? tapi dia ngade2 ckit ah ..
macam budak kecik .. tapi dia ALIM sikit ..
dia tak suka sangat nak brkwn nan dak2 laki2
niw..dia tak layan..pssstt..dia single tau ..HAHA..dia sama
skolah ngn Zarith..nama dia Sarah Syarmin :)
sarah ni suka sangat makan ice cream .. and kadang2 dia boleh
jadi gila bila dia ketawa .. HAIHH sme ah
nan kawan baik dia tu .. tapi walaupun diorang tuh gila ..
aqw ttp cke kwn nan diowang .. diowang sporting
abessss ..

okay ahh . cukup ah aku membebel .. aku nak offline .. sebab adek aku mauu main ..
nanti aku update lagi okay .. maybe pasal kawan lelaki aku plakk ..
bye .. Lots of love : Secret Girl :)

Secret :D

Hermm . Sebernarnya ini blog kedua aku .. and aku nak rahsiakan nama aku ..
diri aku . atau senang citer .. identiti diri aku . aku cuma boleh share tentang kehidupan aku ..
nama aku yang kat header tuh bukanya nama aku . tapi nama orang laenn .. sesaje ltk nme bdk tu :D
negeri mana aku duduk and aku punya usia . usia aku baru jer 13..baru masuk alam persekolahan :D.
aku duduk kat atas kerusi :) bhahaha ! cehh .. tak ahh .. aqw ni GEDIK :D
aqw tinggal kat Johore :) walaupun aku gedik,ramai lelaki suka
kawan ngn aku .. sebab diorang kate aku ni HAPPY GO LUCKY .. bhahah ..
betul kew ? aku rase agaknyer betul ah ue .. nanti aku kenalkan kawan2 aku.
okeh ? jumpa kat post yang lagi satu okay :D